Пошук
Підписка на розсилку
Теги

До Тернополя на ПИВО і М'ЯСО (програма 1 день)

ПИВНИЙ та ГАСТРОНОМІЧНИЙ тур

ОДНОДЕННА ПРОГРАМА 

дати: кожен день, крім понеділка

мінімальна к-сть учасників - 6 осіб

 

 

9:00 збір групи на залізничному вокзалі м. Тернопіль

Оглядова пішохідна екскурсія файним містом Тернопіль: Палац Тернопільського замку 1540-го року, Костьол монастиря домініканців, келії 1749—1779 рр., Воздвиженська церква кінця XVI століття, Церква Різдва Христового друга половина XVI століття, Вулиця Валова - одна з найстаріших вулиць міста

 Поїздка на екскурсію та дегустацію до Микулинецької броварні - З моменту створення ТОВ «Микулинецький Бровар» керівництво і технологи поставили мету – виготовляти тільки натуральний продукт високої якості, конкурентноспроможний. На найсучаснішому обладнанні ми виготовляємо тільки «живе» - непастеризоване пиво. Кожен сорт пива є унікальним, має свою історію і розроблений нашими технологами. При виготовленні кожного сорту пива ми дотримуємося класичної схеми та чіткої послідовності, закладеної в рецептурі.

  Споживачам ми пропонуємо широкий та різноманітний асортимент продукції, і кожен любитель цього напою може віднайти свій улюблений сорт. Завдяки тому, що у нас є власна солодовня, яка виготовляє різні види солоду, ми можемо випускати як світлі сорти пива, так і темні, а також і унікальні, як, наприклад, «Пшеничне-Біле». На даний час, для любителів Микулинецького пива ми пропонуємо 17 різних сортів.

Повернення в Тернопіль. ОБІД.

 Піша прогулянка по набережній Тернопільського озера до пивоварні “Опілля” (У середині XIX ст. в Галичині розпочинається нова ера розвитку пивоваріння - будуються нові великі пивоварні, які обслуговують парові машини. Відома Тернопільська пивоварня «ОПІЛЛЯ» веде свій початок із тих часів.). Дегустація 3-х найпопулярніших сортів пива ("Опілля Корифей" - класичне живе пиво старої Європи зварене за традиційною рецептурою "Баварського пивного закону" 1516 року з солоду хмелю, води. "Опілля Корифей" - це чистий смак пива і тільки пива. "Опілля Фірмове" - справжнє живе пиво Преміум-класу, густе з легким винним присмаком і приємним ароматом."Опілля Жигулівське" - золоте пиво, що дарує неповторний і одночасно добре знайомий смак справжнього віденського пива. Його любили і люблять мільйони. Це пиво для тих, хто шанує справжній традиційний смак.) у фірмовому барі броварні на березі озера.

Екскурсія - Пивоварна ресторація «Ковчег» — це перший у світі ресторан-пивоварня у формі корабля.

Також цікаво, що «Ковчег» це ще й екологічний проект – він забезпечений своїми джерелами енергії. В планах — остаточно відмовитись від комунальних джерел електроенергії завдяки сонячним панелям, що уже вкрили дах будинку.

Пиво виробляється із німецьких сортів солоду — Pilsner, Munchen та Carafa. В залежності від сорту воно має термін «визрівання» 21-25 діб та термін зберігання 5 – 7 діб.

Продегустуємо три сорти:

“Наше світле” (масова частка твердих речовин 12%, алкоголю до 5,1 об.)

“Наше пшеничне” (масова частка твердих речовин 12%, алкоголю до 5,5 об.)

“Наше темне” (масова частка твердих речовин 14%, алкоголю до 5,5 об.)

 

Вечеря в пабі ресторані “Файне місто Тернопіль”, або в Тернопільській КНАЙПІ 1540 

 

ВАРТІСТЬ ОДНОДЕННОГО ТУРУ: усі ціни під запит  

мінімальна група 6 осіб

V.I.P (Все включено)

(екскурсійне обслуговування, дегустації пива — Микулинецька броварня, броварня “Опілля”, міні пивоварня “Ковчег”, обід, вечеря  НА ВИБІР в пабі ресторані “Файне місто Тернопіль” (+2 літри пива “Опілля”), або в Тернопільській КНАЙПІ 1540 (+2 літри пива “Микулинецьке”), страхівка)

 

СТАНДАРТ 

(екскурсійне обслуговування, дегустації пива — Микулинецька броварня, броварня “Опілля”, міні пивоварня “Ковчег”, обід, страхівка)

 

ЕКОНОМ 

(екскурсійне обслуговування, дегустації пива — Микулинецька броварня, броварня “Опілля”, міні пивоварня “Ковчег”, страхівка)

 


Контактна особа: Тарас Королюк

+38 067 734 38 72 (цілодобово :-)

+38 066 810 03 98 (пн.-нд. 10:00-20:00)

+38 0352 43 09 23 (пн.-пт з 10:00 до 18:00)

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.